Vittua ilmaiseksi g pisteen stimulointi

löytä sormin. Jalat kohti kattoa, käy makaamaan selällesi perinteiseen lähestyssaarnaaja-asentoon, mutta nosta jalkasi suoraksi miehen olkapäille. Lusikassa ei myöskän tarvitse suorittaa monimutkaisia akrobaattisia liikkeitä tai tarvita maratoonarin peruskuntoa. Tämän alueen hierominen ja rytmikäs painelu tuntuu useista naisista hyvin nautinnolliselta. Naisen täytyy nostaa pälimmäistä jalkaansa ja muuttaa lantionsa asentoa, jotta yhdyntä onnistuu. Miehen on helppo hieroa g-pistettä pyörittelemällä lantiotaan.

G pisteen stimulointi: Vittua ilmaiseksi g pisteen stimulointi

Makaava koira, tässä asennossa et olekaan kontillasi, vaan makaat vatsallasi. Ristityt reidet painavat emätintä hieman tiukemmaksi ja miehen peniksen luonnollinen kaari auttaa löytämän g-pisteesi. Lusikka, asettukaa makaamaan kyljelleen kasvot samaan suuntaan. Lue myös: Koira-asento on ykkönen, lusikka hankala Tältä eri seksiasennot tuntuvat miehistä. Miehen penis ei kuitenkaan ole aivan yhtä näppäräliikkeinen kuin sormi, joten g-pisteen löytäminen yhdynnässä saattaa vaatia hieman harjoitusta. Lue lisä: 10 huikeaa seksiasentoa Näitä jokaisen parin täytyy kokeilla. Lue lisä: Nolottavatko seksileikit? 6 viettelevä roolileikkiä, joita ujon kannattaa kokeilla 6 syytä tehdä oma seksivideo, näin teette seksivideon kotona turvallisesti ja tyylikkästi. Kun sormenpäsi osuu sienimäiseen, pehmeän kohtaan, olet löytänyt etsimäsi. Vie yksi tai kaksi sormea sisäsi ja painele sormenpäilläsi emättimen etuseinämä. Nouse sitten hänen pälleen ratsastamaan. Makaavassa asennossa g-pisteen stimulointi on hellempä ja joidenkin mielestä myös nautinnollisempaa kuin perinteisessä koira-asennossa. X-piste, tätä asentoa varten tarvitsette pöydän tai muun tason, joka ylettyy miehesi lantion korkeudelle. Sylikkäin, pyydä miestä selällä makaamisen sijaan nojaamaan esimerkiksi sängyn pätyä vasten. Hieman istuvassa asennossa peniksen varsi osuu paremmin g-pisteeseen kuin perinteisessä nainen pällä -asennossa. Tasapainon säilyttämiseksi miehen kannattaa pitä nilkoistasi kiinni. Tässä asennossa mies päsee työntymän syvälle sisäsi ja hänen peniksensä hieroo emättimesi etuseinä juuri oikeassa kulmassa.

Näin löydät g: Vittua ilmaiseksi g pisteen stimulointi

Lusikka on kuitenkin oivallinen g-pisteen stimulointiasento, sillä siinä takaapäin tuleva penis osuu juuri oikeaan kohtaan emättimen etuseinässä. Mies voi joko kokonaan maata pälläsi tai kannatalla itseän esimerkiksi polviensa tai kyynärvarsiensa varassa. Lusikka on monen mielestä hieman vaikea asento, sillä sisän työntyminen ei ole kovin helppoa. Koira-asento, seksi takaapäin on kiistatta paras asento löytä g-piste. Tässä asennossa mies päsee työntymän syvälle ja vaihtelemaan työntäjensä kulmaa.

0 ajatuksia “Vittua ilmaiseksi g pisteen stimulointi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *